Overige activiteiten

Behalve de interne competie, de bondscompetitie en het snelschaken organiseert "Har-Mon-ie" nog tal van schaakactiviteiten voor leden en belangstellenden.
Voor de leden zijn er één of twee avonden, meestal rond de jaarwisseling, waarin de interne competie wordt afgewisseld met een andere activiteit. De laatste jaren is dit het Trioschaak geweest, waarbij drie spelers tegelijk twee partijen tegen elkaar spelen. Het klinkt ingewikkeld, maar dat valt wel mee. Wel zijn er altijd bij deze partijen verrassingen te verwachten!

Voor leden, oudleden, huisschakers en overige schaakvrienden/vriendinnen is er het jaarlijkse Oliebollen Schaaktoernooi.
Rond de jaarwisseling wordt dit toernooi gespeeld en de belangstelling voor dit toernooi is groot. Het maakt weinig uit of je goed of minder goed kunt schaken. Je wordt gekoppeld aan een teamgenoot en samen strijd je voor de prijzen.
De kans op een van de prachtige prijzen is 50% en de oliebollen zijn gratis.

Voor de schakers die het echt niet kunnen laten wordt ergens in de zomermaanden een Zomeravondschaak georganiseerd door een van de leden.

Om de club meer bekendheid te geven in de regio en het schaken in zijn algemeenheid te promoten is "Har-Mon-ie" present op de Jaarmarkt en op de Lentemarkt.